Delivery

Vervoer van uw jacht over water

Andere vaargebieden ontdekken

Uw jacht brengen of halen 

Bewaar uw kostbare vakantietijd voor uzelf en uw familie zodat u langer kunt genieten van uw bestemming . Bespaar uzelf een lastige overtocht onderweg naar uw vakantie-vaargebeid. Of gun uzelf de geruststellende gedachte dat u na uw vakantie altijd op tijd thuis bent, ook als weer, getij en tijd tegen u werken. Zeilenderwijs maakt dit voor u mogelijk door uw jacht te brengen of te halen naar en van uw vakantiebestemming.

Helaas komt het ook voor dat u door omstandigheden zelf naar huis moet en de boot achter moet laten. Vertraging door schade of problemen onderweg, familieomstandigheden, een acute situatie in uw bedrijf of op uw werk. Zeilenderwijs zorgt dat u geen extra zorgen heeft over hoe uw jacht terug in Nederland komt.

Eventueel kunt u zelf tijdens de delivery aan boord blijven en daarbij instructie krijgen.

Delivery is over elke afstand mogelijk, bijvoorbeeld:

- Tussen winterstalling en zomerstalling
- Van Noord- naar Zuid-Nederland en vice versa
- Terugvaren van of aanbrengen naar Cuxhaven
- Naar of van de Oostzee, Bretagne, Schotland, Zuid Noorwegen
- Naar of van Spanje, Portugal of de Middellandse Zee
- Naar of van Noord Amerika, het Caribisch gebied, De Azoren, de Canarische Eilanden
Image
Image

Uw jacht in kundige en zorgzame handen

Delivery in de praktijk

Na uw eerste contact over een delivery maakt Zeilenderwijs een inschatting van het te varen traject en de bijbehorende reisduur. Het traject bepaalt aan welke uitrustingeisen en technische eisen uw jacht moet voldoen om de delivery uit te kunnen voeren. Zeilenderwijs maakt hiervan met u een inventarisatie waarbij we een oplossing zoeken voor eventuele hiaten en gebreken. 

Vervolgens maakt Zeilenderwijs een inschatting van de kosten van de Delivery. De kosten bestaan uit een dag- of etmaaltarief voor de reisduur, de reistijd en -kosten van de schipper naar of van de vertrek- of aankomsthaven, operationele kosten (brandstof, voedsel, doorvaartgeld) en de kosten van eventueel aan te schaffen of te huren extra uitrusting. 

Na uw akkoord op de delivery en betaling van een voorschot van 25% van de geschatte kosten plannen we de delivery in, stellen we een document op waarin u Zeilenderwijs machtigt met uw jacht te mogen varen en maken we afspraken over plaats en datum van overdracht van uw jacht.

Bij aflevering van uw jacht op de afgesproken plaats van bestemming  hebben we een overdracht met vermelding van onder andere motoruren en eventuele technische  problemen onderweg. 

Zeilenderwijs factureert u achteraf het restant van de kosten van delivery. 

Prijzen seizoen 2024

Veel gekozen bestemmingen

Prijsvoorbeeld
  • EUR 250 Vlieland - Enkhuizen
  • EUR 450 Harlingen - Roompot
  • EUR 650 Harlingen - Cuxhaven
  • EUR 900 IJmuiden - Cherbourg
  • EUR 900 Harlingen - Noorwegen

Opbouw van prijs op aanvraag

Prijsopbouw
  • EUR 250 per dag
  • EUR 375 per etmaal
  • Aan- en afreizen EUR 25/uur
  • Reiskosten o.b.v. werkelijk kosten
  • Deliveries > 400Nm, prijs in overleg
Image

Ook uw vaargebied vergroten ?

Zeilenderwijs brengt (en haalt) uw jacht waar u wilt.