Programma, vaargebied, prijzen

Privé-instructie

Vertrouwd en bekend

Op eigen schip

Zeilenderwijs verzorgt prive-instructie op uw eigen schip door geheel Nederland. 

Instructie op uw jacht in het buitenland is ook mogelijk, maar in veel gevallen is instructie op het jacht van Zeilenderwijs (qua kosten en reistijd) dan de betere optie.

Een instructie-dag duurt van 09.00  tot 17.00 uur. Tijden voor avond- en nachtinstructie in overleg.  Bij meerdaagse tochten verblijft de instructeur zo mogelijk aan boord.

Ruim voor het instructiemoment overlegt Zeilenderwijs met u over de inhoud en opzet van de training zodat u zeker weet dat de instructie naadloos op uw doelen aan sluit.

We overleggen ook of uw jacht voldoende is uitgerust voor het instructiedoel en vaargebied. Eventueel kan Zeilenderwijs ontbrekende uitrusting meebrengen.

 Wanneer weersomstandigheden uitvaren niet mogelijk maken plannen we in overleg een nieuwe afspraak. Omstandigheden zijn ter beoordeling aan Zeilenderwijs. 

Image
Image

Als u niet kunt beschikken over uw eigen jacht

Op SY Frank

Het jacht ligt in Marina Hindeloopen, met 24-uurs toegang naar IJsselmeer en Zee. Opstap-  en afstap-plaats is Hindeloopen maar in overleg is een andere lokatie mogelijk
 
Een instructie-dag duurt van 09.00 tot 17.00 uur. Tijden voor avond- en nachtinstructie in overleg.  Bij meerdaagse tochten kunt u aan boord verblijven. De kosten voor eten en drinken worden dan door de opvarenden gedeeld, waarbij de instructeur wordt vrijgehouden

Het zeiljacht, van het type Feeling 39, is volledig uitgerust voor varen op open zee en langer verblijf aan boord. Ook voor havenmanoeuvres leent het jacht zich uitstekend.

 Ruim voor het instructiemoment overlegt Zeilenderwijs met u de inhoud en opzet van de training zodat u zeker weet dat de instructie naadloos op uw doelen aan sluit. 

Wanneer weersomstandigheden uitvaren niet mogelijk maken plannen we in overleg een nieuwe afspraak. Omstandigheden zijn ter beoordeling aan Zeilenderwijs. 

Prijzen seizoen 2024

Privé instructie eigen schip

EUR 350
  • Prijs per dag
  • Exclusief 35ct/km reiskosten
  • Maximaal aantal deelnemers 4
  • Kortere of langere perioden in overleg

Privé instructie op SY Frank

EUR 575
  • Prijs per dag
  • Inclusief brandstof
  • Maximum aantal deelnemers 4
  • Kortere of langere perioden in overleg
Image

Ook uw zeilgrenzen verleggen?

Zeilenderwijs denkt graag met u mee