meer kennis, meer kunde, meer plezier

Jacht- en zeezeilinstructie

Image
This image for Image Layouts addon

Instructie op uw eigen jacht Privé-instructie

Prive-instructie van Zeilenderwijs betekent effcient maatwerk. Instructie toegesneden op uw gewenste ontwikkeling. Zo bereikt u uw doelen tegen acceptabele kosten.
Een groot voordeel van instructie op uw eigen schip is dat u het geleerde niet hoeft 'over te brengen'  van het lesschip naar uw eigen schip. Daarnaast levert de ervaring die de instructeur heeft op talloze ander jachten waardevolle feedback op over hoe uw eigen jacht is uitgerust en ingericht.
Details
This image for Image Layouts addon

Als u geen eigen jacht heeftvaren met 'Frank'

Als uw prive-instructie wil boeken, maar niet de beschikking hebt over uw eigen jacht kunt u het jacht van Zeilenderwijs huren om de  instructie op te volgen.
De  'Frank' is een zeiljacht van het type Feeling 39. Het jacht is 12 meter lang, heeft 3 dubbele hutten en is volledig uitgerust voor zee- en oceaanzeilen.
In combinatie met instructie wordt het jacht voor een gereduceerd tarief beschikbaar gesteld.
Details
This image for Image Layouts addon

Inschrijven, opstappen en gaanCursussen

Door het jaar heen organiseert Zeilenderwijs cursussen waarop u individueel kunt inschrijven. Meestal draait zo'n cursus om een thema: motormanoeuvreren, vaarbewijs-praktijk, Wadvaren, flottielje-training Middellandse zee, zeilmanoeuvres, nachtvaren etc.
Het voordeel van individueel inschrijven zijn de geringere kosten ten opzichte van prive-instructie en natuurlijk het ontmoeten van andere deelnemers aan boord.  Het is ook mogelijk om in overleg een thema-cursus of -training te organiseren voor uw familie, groep of bedrijf.
Kalender en details
This image for Image Layouts addon

De eerste keer naar de 'overkant'Tochtbegeleiding

 Voor het eerst een nacht doorzeilen of een meerdaagse tocht maken. Een oversteek over een Noordzee vol windmolens en scheidingsstelsels.
Een ervaren schipper aan boord maakt zo'n eerste tocht makkelijker, veiliger, leuker en leerzamer.
 Zeilenderwijs  staat u graag bij met uw volgende stap op groter water: aan boord en in de voorbereiding vooraf.
Details
This image for Image Layouts addon

Theorie ondersteunt de praktijkTheoriecursus

Een goede theorische achtergrond maakt het varen zoveel makkelijker. Begrijpen wat er gebeurt, waarom iets zo werkt, en de regels écht kennen en toepassen: zelfverzekerd en met de juiste papieren het water op.

Zeilenderwijs organiseert in de winter in Drachten cursussen Vaarbewijs, Marifonie en TKN. Een besloten cursus voor uw bedrijf of vereniging kan in overleg op locatie georganiseerd worden.

Contact opnemen

Waarom instructie nemen

sneller naar uw doel
Lang zelf aanrommelen is zonde van uw schaarse tijd. Een ervaren instructeur zorgt dat u met een scherpe analyse, doelgerichte oefeningen en duidelijke instructie snel uw doel behaald.    
veiliger
 Kajuitjachten zijn zwaar en aan boord werkt u met grote krachten. Een ervaren instructeur helpt u de risico's te herkennen en leren beheersen
De juiste manier

Uw jacht beheersen op een manier die het voor mens en materiaal niet onnodig ingewikkeld en zwaar maakt.

Image

Ook uw zeilgrenzen verleggen ?

Zeilenderwijs denkt graag vrijblijvend met u mee